Muistisairaiden Hoito Espoo kattaa monipuolisen ja asiantuntevan hoidon muistisairaalle Villa Tapiolassa Villa Tapiola on yksityinen ja korkeatasoista hoitoa tarjoava hoitokoti Espoossa. Olemme 30-paikkainen muistisairaisiin erikoistunut hoitokoti, joka tarjoaa yksilöityä hoitoa muistisairaille. Meillä on pitkä yli kymmenen vuoden kokemus muistisairaiden hoidosta pääkaupunkiseudulla. Muistisairaiden Hoito Espoo takaa Villa Tapiolassa muistisairaille joustavan ilmapiirin ja turvallisen paikan nauttia vanhuuden päivistä. Muistisairaiden Hoito Espoo Villa Tapiolassa kattaa muistisairaiden hoidon toiveiden mukaan alusta loppuun asti ammattitaidolla ja ystävällisellä otteella. Tarjoamme yksilöityä, laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua. Olemme myös Espoon, Vantaan ja Helsingin palveluseteleiden tuottaja. Villa Tapiolan kautta muistisairaat saavat laadukasta ja ravinteikasta ruokaa, viihtyisän ympäristön asua ja kokeneen henkilökunnan hoitoa. Villa Tapiolan Muistisairaiden Hoito Espoo tarjoaa muistisairaalle parasta mahdollista hoitoa muistisairaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kunnioitamme muistisairaan omaa tahtoa ja jaksamista. Meillä Villa Tapiolassa on kokenut hoitohenkilökunta, jota koulutamme jatkuvasti. Sairaanhoitajat, lähihoitajat, ravitsemusterapeutti, fysioterapeutti, geronomi, hoiva-avustajat ja emäntä toimivat yhdessä muistisairaiden parhaaksi. Meillä sekä muistisairaat että henkilökunta viihtyvät. Villa Tapiolassa on käytössä omahoitajakonsepti, mikä takaa muistisairaalle jatkuvan huolenpidon yksilöidysti.

Viihtyisä ilmapiiri ja monipuoliset palvelut

Villa Tapiolan Muistisairaiden Hoito Espoo panostaa ravinteikkaaseen ruokaan, viihtyisään ilmapiiriin, ystävälliseen ja ammattimaiseen hoitoon sekä saumattomaan yhteistyöhön muistisairaan sidosryhmien kanssa. Villa Tapiola on nykyaikainen hoitokoti, jossa panostetaan nykyaikaiseen tekniikkaan, luomuruokaa ja kemikaalittomaan siivoukseen.

Viihtyisä koti - Muistisairaiden hoito Espoo Meillä juodaan mm. iltaisin marjasmoothie, jossa on laadukkaita ja ravinteikkaita raaka-aineita. Erinomaisen ruuan ja säännöllisen liikunnan avulla olemme päässeet lähes kokonaan eroon vatsantoimituslääkkeistä. Lisäksi uskomme lääkkeettömään ilmapiiriin emmekä käytä juuri ollenkaan rauhoittavia lääkkeitä. Henkilökunta on koulutettu suhtautumaan käytöshäiriöihin ja oppinut ennakoimaan uhkaavat tilanteet. Meillä muistisairaita kohdellaan kuin omia perheenjäseniä ja he saavat nykyaikaista, osaavaa ja turvallista hoitoa.

Lisäksi Villa Tapiolan Muistisairaiden Hoito Espoo palveluun kuuluu muistisairaiden hyvien muistojen stimulointi. Jokaisesta muistisairaasta hänen suostumuksellaan tehdään oma digikertomus, joka pitää sisällään esimerkiksi muistisairaan valokuvia, lempimusiikkia ja omaelämänkerran. Näin hoitajat oppivat paremmin tuntemaan potilaansa ja muistisairaat muistelevat päivittäin omaa elämäänsä hoitajien avustuksella. Positiivisten muistojen stimulointi on korvaamatonta ja auttaa muistisairasta kuntoutumaan ja pysymään toimintakuntoisena pidempään. Muistisairaiden Hoito Espoo Villa Tapiolassa on kaikkea tätä, mitä uskallat omaisellesi toivoa.

Maukasta ruokaa - Muistisairaiden hoito Espoo Villa Tapiola sijaitsee Pohjois-Tapiolassa vain 2 km päässä Tapiolan keskustasta. Meillä ei ole tiukkoja vierailuaikoja vaan omaiset voivat tulla milloin vain tapaamaan muistisairasta omaistaan, esimerkiksi syömään lounasta muistisairaan kanssa omassa keittiössämme. Villa Tapiolaan pääset kätevästi julkisilla tai omalla autolla, sillä parkkipaikkoja riittää useammalle vierailijalle.

Muistisairaiden Hoito Espoo ottaa Villa Tapiolassa huomioon niin muistisairaat kuin omaiset. Tahdomme tarjota laadukasta ja kunnioittavaa hoitoa kaikille hoidossa oleville muistisairaille. Asiakaslähtöisyys, vapaus, ystävällisyys ja arvokkuus ovat Villa Tapiolan tärkeitä arvoja ja niihin myös henkilökuntamme on sitoutunut. Villa Tapiola on lämminhenkinen ja turvallinen koti muistisairaalle, joka ei enää pärjää yksin kotona ja vaatii muistisairauteen erikoistunutta tasokasta hoitoa.