Villa Tapiola tarjoaa laadukkaat hoivapalvelut Espoossa

Villa Tapiolan hoivapalvelut Espoossa ottaa huomioon kaikki muistisairaan tarpeet ja toiveet. Korkeatasoinen Villa Tapiola on yksityinen hoitokoti Espoossa. Villa Tapiola on 30-paikkainen yksilöllistä hoitoa tarjoava hoitokoti, joka on erikoistunut muistisairaiden hoitoon. Olemme hoitaneet muistisairaita pääkaupunkiseudulla yli kymmenen vuoden ajan. Tarjoamme ammattitaitoista, ystävällistä ja yksilöityä hoitoa muistisairaille. Villa Tapiolan Hoivapalvelut Espoo pitää sisällään muistisairaan asiantuntevan hoidon alusta aivan loppuun asti. Hoitokoti Villa Tapiola sai kunnianmaininnan Espoon kaupungin teettämässä kyselyssä, kenellä on alueen tyytyväisimmät asiakkaat. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja hoidon laadusta sekä koulutamme jatkuvasti hoitohenkilökuntaa. Meidän kautta muistisairas saa yksilöllistä hoitoa, maukasta ruokaa ja viihtyisän asumisen. Olemme Helsingin, Espoon ja Vantaan palvelusetelien tuottaja.

Mukavaa yhdessäoloa - Hoivapalvelut Espoo

Katso lisää kuvia hoitokodin tunnelmista ja tapahtumista kuvagalleriasta »

Hoivapalvelut Espoo - monipuolista ja yksilöityä palvelua

Villa Tapiolan kokonaisuuteen kuuluu mm. yksilöity hoitosuunnitelma ja sen toteuttaminen, ravinteikas ruoka, jonka loihtii oma emäntämme, liikunta muistisairaan hoitosuunnitelmaa noudattaen, ennaltaehkäisevä muistisairaan tarkkailu, hyvien muistojen stimulointi, seurustelu ja paljon muuta. Kuuntelemme niin asukkaiden kuin omaistenkin toiveita. Tavoitteena on, että Villa Tapiolan Hoivapalvelut Espoo kattaa monipuolisen hoidon muistisairaalle. Emme käytä Villa Tapiolassa juuri ollenkaan rauhoittavia lääkkeitä, vaan koulutamme jatkuvasti hoitohenkilökuntaamme ennakoimaan ja ratkaisemaan turvallisesti mahdollisia käytöshäiriötilanteita.

Villa Tapiolan palvelukokonaisuus sisältää myös muistisairaan positiivisten muistojen stimuloinnin mm. digikertomusten avulla. Näin muistisairas pääsee päivittäin muistelemaan omaa elämäänsä ja hoitajat oppivat tuntemaan asukkaan paremmin. Digikertomus voi sisältää mm. muistisairaan omaelämänkerran, lempimusiikkia, valokuvia ja paljon muuta. Villa Tapiolan hoivapalvelut panostaa siihen, että sen asukkaat pysyvät mahdollisimman pitkään omatoimisina. Villa Tapiola tarjoaa säännöllisesti asiakkaille tekemistä mm. esiintyjien tai iltapäiväjumpan merkeissä. Muistisairaat halutaan pitää toimeliaina heidän oman jaksamisensa puitteissa. Meillä Villa Tapiolassa kuunnellaan etupäässä muistisairaita ja päivät kuluvat heidän ehdoillaan. Tutustu Villa Tapiolan tapahtumakalenteriin täällä!

Muistojen stimulointia - Hoivapalvelut Espoo

Ammattitaitoiset ja luotettavat hoivapalvelut

Villa Tapiolan tarjoaa monipuoliset ammattilaiset muistisairaan hyväksi. Villa Tapiolassa työskentelee mm. kokeneita sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutti, geronomi, ravitsemusterapeutti ja kaksi hoiva-avustajaa. Meillä on aina tarpeeksi henkilökuntaa huolehtimaan muistisairaan yksilöllisestä hoidosta. Tarvittaessa meiltä pääsee akuutissa sairastilanteessa hoitaja mukaan muistisairaan avuksi sairaalaan.

Villa Tapiolassa on käytössä omahoitaja konsepti, joka kuuluu meidän palvelukokonaisuuteemme. Omahoitaja konseptissa jokaiselle muistisairaalle taataan omahoitaja, joka huolehtii muistisairaan tarpeista jatkuvasti. Jokaisella omahoitajallamme on enintään kaksi muistisairasta hoidettavanaan. Omahoitaja pitää huolen mm. muistisairaan lääkityksestä, laboratorio- ja lääkäriajoista, vaatteista ja siisteydestä sekä sosiaalisista suhteista. Omahoitaja toimii näin muistisairaan luotettavana tukihenkilönä. Tämä varmistaa muistisairaan laadukkaan hoidon ja takaa muistisairaalle turvallisen olon.

Villa Tapiola sijaitsee Pohjois-Tapiolassa Espoossa luonnonläheisellä alueella mutta vain 2 km Tapiolan keskustasta. Meillä ei ole tiukkoja vierailuaikoja, joten omaiset voivat tulla katsomaan omaisiaan milloin vain. Kulkuyhteydet ovat monipuoliset ja parkkitilaa löytyy runsaasti. Villa Tapiola tarjoaa muistisairaille ja heidän omaisilleen turvallisen, viihtyisän ja asiantuntevan ympäristön, jossa muistisairas saa parasta mahdollista hoitoa yksilöidysti.

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää palvelukokonaisuuksistamme ja ohjeistamme valitsemaan juuri Teille sopivan palvelun.

Ota yhteyttä »