Etsitkö hoitokotia Espoosta?

Hoitokoti Espoo - Villa Tapiola tarjoaa laadukasta ja asiakaslähtöistä hoitoa muistisairaille. Hoitokoti Villa Tapiola on korkeatasoinen yksityinen hoitokoti Pohjois-Tapiolassa Espoossa. Villa Tapiola on 30-paikkainen muistisairaiden hoitoon erikoistunut ja yksilöllistä hoitoa tarjoava hoitokoti. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus muistisairaiden hoidosta pääkaupunkiseudulla. Haluamme tarjota ystävällistä, yksilöllistä ja ammattitaitoista hoitoa muistisairaille. Panostamme muistisairaiden asiantuntevaan hoitoon, maukkaaseen ruokaan ja viihtyisään asumiseen. Näistä syistä saimme Espoon kaupungilta kunniamaininnan alueen tyytyväisimmistä asiakkaista. Olemme myös Vantaan, Helsingin ja Espoon alueiden palveluseteleiden tuottaja.

Hoitokoti Espoo - Ammattitaitoinen henkilökunta

Asukkaita hoitavat mm. kokeneet sairaanhoitajat, lähihoitajat, ravitsemusterapeutti, fysioterapeutti, geronomi ja kaksi hoiva-avustajaa. Hoitohenkilökuntaa riittää myös mukaan, jos muistisairas tarvitsee akuuttia hoitoa esimerkiksi terveyskeskuksessa. Villa Tapiolassa on aina tarpeeksi henkilökuntaa takaamaan yksilöllistä hoitoa asukkaille. Koulutamme myös säännöllisesti henkilökuntaamme ja panostamme työviihtyvyyteen. Omahoitajakonseptimme takaa myös jokaiselle muistisairaalle oman hoitajan, joka toimii myös muistisairaan vastuuhoitajana.

Hoitokoti tarjoaa myös asukkaille talon oman emännän, joka loihtii asukkaille hyvää ja terveellistä ruokaa. Suosimme erityisesti luomuruokaa. Lisäksi käytämme siivouksessa otsonoitua vettä, joka vähentää sekä asukkaiden että henkilöstön kokemaa kemikaalikuormaa.

Olemme nykyaikainen hoitokoti, jossa myös tekniikka on ajan tasalla. Villa Tapiolassa päivät kuluvat omalla painollaan ja asukkaat saavat mm. oman jaksamisen puitteissa levätä, ulkoilla ja touhuta. Lisäksi omaiset saavat vapaasti tulla vierailuille hoitokotiin, sillä tiukkoja vierailuaikoja ei ole. Meille myös omaiset saavat tulla syömään muistisairaiden kanssa ruokasaliimme ja yhdessä syöminen onkin jopa suositeltavaa. Villa Tapiolan hoitokoti lupaa, että asukkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja omaiset ovat aina tervetulleita. Tutustu hoitokotimme tapahtumakalenteriin täällä.

Turvallinen ja viihtyisä ympäristö - Hoitokoti Espoo Katso lisää kuvia asukkaiden tunnelmista kuvagalleriasta »

Hyvien muistojen stimulointia

Villa Tapiolan hoitokoti panostaa myös asukkaiden hyvien muistojen stimulointiin. Teemme mm. jokaisesta hoitokodin asukkaasta hänen suostumuksellaan digikertomuksen. Digikertomus pitää sisällään esimerkiksi valokuvia, lempimusiikkia ja yksilöstä riippuen paljon muuta. Kuuntelemalla esimerkiksi omaa digikertomustaan muistisairas saa stimuloitua muistiaan ja hoitajat oppivat tuntemaan asukkaat paremmin. Villa Tapiola pyrkii säännöllisesti järjestämään asukkaille viihdettä esimerkiksi esiintyjien muodossa tai iltapäiväretken auton kyydissä asukkaiden lapsuuden maisemiin. Näillä keinolla halutaan taata, että asukas voi hyvin ja hän viihtyy. Kaiken tämän mahdollistaa hoitokoti Villa Tapiolan joustava ja vapaa ilmapiiri, osaava hoitohenkilökunta ja virikkeellinen ympäristö. Emme myöskään usko rauhoittavien lääkkeiden voimaan, vaan pyrimme ratkaisemaan mahdolliset käytöshäiriöt mm. ennakoimalla.

Viihtyisää asumista - valitse Hoitokoti Villa Tapiola

Villa Tapiola sijaitsee Pohjois-Tapiolassa, johon esimerkiksi julkisilla tai omalla autolla tulo on helppoa. Meillä riittää parkkipaikkoja ja tilaa ulkoilla. Villa Tapiolassa on mm. terassi, jossa asukkaat usein juovat aamukahvinsa ja syövät aamupalansa. Lisäksi asukkailla ja heidän omaisillaan on käytössä talon sisäpiha, johon aurinko usein paistaa puoleen pihaan ja siellä syödään etenkin kesällä asukkaiden toiveiden mukaan päivällinen. Isoäidin puutarhassa, jossa on yli 600 neliötä, nautitaan oman pihan marjoista ja pergolasta. Villa Tapiola on täynnä alansa asiantuntijoita ja aidosti välittäviä ihmisiä.

Viihtyisää asumista - Hoitokoti Espoo

Villa Tapiolan hoitokodissa otamme niin asukkaat kuin omaisetkin huomioon. Pyrimme siihen, että palvelumme on asiakaslähtöistä, ystävällistä ja osaavaa. Kunnioitamme omaisten ja asukkaiden toiveita ja tarpeita. Haluamme luoda muistisairaille ympäristön, jossa kaikki viihtyvät ja tuntevat olonsa turvalliseksi. Pyrimme saumattomaan yhteistyöhön kaikkien muistisairaan sidosryhmien kanssa, kuten sairaalan ja omaisten. Meidän kautta muistisairas saa onnellisen ja turvallisen ympäristön elää muistisairautensa kanssa. Lue lisää hoivapalveluistamme.

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!